May 3, 2020

Bästa silverschampo 2020

Ett bra silverschampo tar bort det gula nyanserna man kan få i håret efter att ha blekt det eller utav sol, vind och vatten. Det här kan även uppstå i ett naturligt blont hår eller om man har grått eller vitt hår. Genom att använda ett silverschampo neutraliserar man dessa gula nyanser och håret får en ny vacker nyans.

Här är några utav de silverschampon som fått bäst betyg i test år 2020

Sachajuan: som är ett UV-skyddande schampo för blonda hår. Schampot är återfuktande, ger styrka och ett bra resultat. Det innehåller proteiner och mineraler från havsalger vilket kallas Ocean Silk-teknologi.

Björn Axén Cool Silver Schampo: är ett veganskt schampo för blont och grått hår. Innehåller också UV-skydd, ger ett snabbt resultat, mjukgör och återfuktar både hår och hårbotten.

Björk AG Schampo: mycket effektivt schampo i en pumpflaska. Håret återfukta, blir glansigt och mjukt. Luktar gott!

Fudge Clean Blonde Violet Toning Schampo: ett utav de silverschampon som är riktigt bra och billigt. Innehåller skydd mot både värme och UV-strålning. Vårdar och återfuktar håret.

Maria Nila Sheer Silver Schampo: ett schampo som ger lyster, återfuktar och skyddar håret mot UV-strålning. Det här schampot är ett veganskt schampo, fritt från paraben och sulfater. Ett miljövänligt schampo som är skonsamt mot håret.

Löwengrip Blonde Perfection Silver Schampo: ett schampo som verkar snabbt och ger bra resultat. Håret blir mjukt och fint och luktar gott.