April 9, 2020

Hotell och andra boenden i Borås

I Borås finns det gott om hotell så väl som andra boenden. Så är det så att du har tänkt stanna över här för en natt eller flera så har du många alternativ att välja på. Vad för slags boende du ska satsa på beror så klart på vad det är du har tänkt att göra här i Borås. Är du här på semester och vill se och göra en massa saker eller är du här i jobbet? En bra idé är att bo nära det du har tänkt besöka.

Bra boenden att välja på

Borås har dels hotell, dels vandrarhem, campingar och b&b. Om du föredrar att bo på hotell så har du till exempelvis Quality Hotel Grand Borås. Det är ett hotell som passar bra för både nöje och jobb. Det finns konferensmöjligheter. Dessutom är det bara 4 minuters gångavstånd till tågstationen. I anslutning till hotellet finns det även ett spa. I centrala Borås har du även Scandic Plaza Borås. De har nyrenoverad bar och restaurang. Nöje och shopping har du i stort sett utanför entrén.  På huvudgatan i Borås, Allégatan så har du Comfort Hotel Jazz. Detta hotell ligger mitt i city, bara ett stenkast från det mesta du behöver. Du kan onlineboka hotellrum i Borås mycket enkelt via nätet. . Du har inte bara hotell i Borås att välja. Du kan även campa! Bland annat har du Borås Camping Saltemad. Denna camping ligger precis jämte Borås Djurpark.

Se och göra i Borås

Borås är en stad som har mycket att erbjuda. Du har flera olika sevärdheter att välja på, bra shopping samt mängder av bra restauranger och caféer. Sedan är det inte särskilt långt till Göteborg heller. I Borås kan du ägna dig åt allt från att gå på museum till att testa laserdome eller ett escape room. Du kan även roa dig med bowling, gå på nattklubb och mycket mer!